20:e januari, 2014

Tradition och förnyelse i ny ledarroll på Andrénverken

Med ledarskiftet markeras företagets position i ett modernt företagsklimat, samtidigt som man slår vakt om lång och framgångsrik tradition.

Vid årsskiftet tillträdde Johan Bredenfeldt som VD för Andrénverken AB. Företaget kännetecknas av genomgående hög kvalitet i produktionen och säkerhet i leveransåtaganden och det är ingenting som kommer att förändras med Johan Bredenfeldt vid rodret.

– Det goda renommé som byggts upp under företagets mer än 90-åriga historia grundar sig på kvalitetsarbeten som gör att vi med fog kan tala om plåtbearbetning i världsklass. Det finns ingen anledning att ändra på den inriktningen. Vi kommer att fortsätta att arbeta för långsiktiga relationer med företag som litar på att vi alltid lever upp till förväntningarna, säger Johan Bredenfeldt, i ett pressmeddelande.

Utvecklar framgångsreceptet

Johan Bredenfeldt har tidigare erfarenhet som VD inom verkstadsindustrin och är full av idéer om hur företaget ska agera för att fortsätta sin framgångsrika utveckling.

– I grunden arbetar vi vidare på samma sätt som förut. Det som successivt kommer att ske är att vi blir mer synliga i olika medier och lättare att upptäcka för nya företag som är intresserade av en underleverantör som passar där kraven är högre än normalt. Vi utvecklas i ett informationssamhälle där breda kontaktytor är viktiga. Vi måste vara tydliga och finnas tillgängliga i flera medier för att nå ut till marknaden med vårt erbjudande.

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Keeping it local

28:e juni, 2016

Based in the small Swedish town of Smålandsstenar, sheetmetal and pressworking subcontractor Andrénverken knows what works best to stay competitive and win business in a high-cost economy.

Läs mer

Nya medarbetare och tydliga roller

8:e oktober, 2015

Våra senaste investeringar i ny maskinutrustning gör vår produktion snabb, flexibel och kvalitetssäkrad. Med nya människor i företaget och en tydlig rollfördelning blir vi nu en ännu starkare samarbetspartner för de ledande företagen i tillverkningsindustrin.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description