overlay
1:e april, 2014

Uppdatering säkrar kvalitet och effektivitet

Med uppdateringen av en av våra hydraulpressar säkerställer vi den höga tillförlitligheten i vår produktion för en lång tid framöver.

Den här typen av investeringar är ett naturligt led i vårt löpande arbete för att alltid kunna garantera leveranser av högsta kvalitet, tillförlitligt dokumenterade och levererade i rätt tid.

Den nyinstallerade elektroniken i pressen gör den till en helt ny och toppmodern produktionsresurs. Användargränssnittet gör styrsystemet mycket lättmanövrerat och omställning mellan en stor mängd lagrade recept sker snabbt och enkelt. Vi får kortare ställtider och flera operatörer kan alternera med bibehållen hög produktivitet. Flera behörighetsnivåer tillgodoser de säkerhetskrav vi arbetar med i all produktion.

Med pressens kapacitet att visa cykeltider och produktionstakt, liksom programmerbara räknare för service, batch och skift, blir vi effektivare i planeringen av produktbyten. Snabb support och reservdelsförsörjning är viktiga förutsättningar i vår policy för högsta tänkbara servicenivå.
Vi förstärker på det här sättet vår plattform för plåtbearbetning i världsklass. För lång tid framöver har vi garanterat den tekniknivå vi behöver för produktion med de höga krav våra kundrelationer innebär.

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description