13:e maj, 2014

Anders förstärker marknad och kundservice

I en ny befattning som innesäljare kommer Anders Åkvist att ha daglig kontakt med både nya och befintliga kunder.

Anders Åkvist vid vår avdelning för kundtjänst och planering är välbekant för många, både bland våra kunder och i branschen. Under 25 år i företaget har Anders byggt upp en kunskapsnivå som nu kommer marknaden och våra kunder till nytta på ett ännu bättre sätt.

– Mina uppgifter har varierat under åren och jag har fått en god inblick i det mesta som rör arbetsmetoder och produktionsteknik, säger Anders. Efter en tid som kontrollant och kvalitetstekniker har jag varit arbetsledare i pressverkstaden och ansvarig för monteringsanläggningen i ett större kundprojekt.

Med denna erfarenhet från vår produktion och löpande kontakter med underleverantörer har Anders en god grund att stå på inför kommande utmaningar.

– Jag har ofta möjlighet att utvärdera och ifrågasätta planerade och efterfrågade produktioner, menar Anders. Genom att föreslå alternativa vägar mot ett mål kan man många gånger spara både tid och pengar.

Anders kommer nu att förstärka vår försäljningsavdelning med stöd internt åt våra representanter och genom direktkontakter med kunder.

För dig som vill ha en konstruktiv dialog kring produktionsfrågor, nya infallsvinklar eller en offert är det en bra idé att ta kontakt med Anders Åkvist.

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description