overlay
16:e november, 2023

Andrénverken på Elmia Subcontractor: Ett sekel av kvalitet och framtidens innovationer

Med stolthet ser vi tillbaka på vår medverkan vid Elmia Subcontractor där vi, Andrénverken, firade ett hundra år av branschledande plåtbearbetning. Vår närvaro på mässan var en del av vårt engagemang för att visa upp vår roll som en komplett systemleverantör som levererar slutprodukter av högsta kvalitet.

"Vi ser oss som en problemlösare för våra kunder," förklarar Andréas Söderlund, vår marknads- och försäljningschef. "Efter tre månaders behov har vi ett leveransavtal för många av våra kunder, vilket innebär att vi levererar mot prognoser."

Mässan gav oss inte bara möjlighet att marknadsföra oss och visa att vi finns på marknaden, utan också att träffa många av våra kunder, både befintliga och nya. "Vi är väldigt nöjda med Elmia Subcontractor, då vi har fått många förfrågningar från nya kunder!" tillägger Anders Åkvist, en av våra säljare.

Med en målgrupp som omfattar den större svenska verkstadsindustrin, hade vi målet att förmedla vår kapacitet och vad vi kan erbjuda. Under mässan var det vårt syfte att stärka befintliga relationer och skapa nya affärsmöjligheter, vilket vi lyckades med.

Vi tog även tillfället i akt att dela med oss av vår resa genom att visa filmer från vår produktion i vår monter, där vi också firade vårt hundraårsjubileum. Det gav en inblick i vårt "know-how" och vår förmåga att skräddarsy lösningar för våra kunder.

Teknologiska framsteg har alltid varit en drivkraft för oss, och vi fortsätter att investera i ny teknik för att möta våra kunders behov. Dessutom ligger hållbarhet nära vårt hjärta. "Vi fokuserar på att minska energianvändning och är noga med att granska att våra underleverantörer har en sund miljösyn," betonar Andréas.

På mässan var det viktigt för oss att lyfta fram vårt åtagande för miljön, där vi återvinner allt material som vi inte använder, vilket gynnar både miljön och ekonomin.

Vi tackar alla som deltog och ser fram emot att fortsätta våra samtal och utveckla de relationer som vi har stärkt och de nya vi har bildat.

För att läsa hela artikeln, besök Elmia Subcontractor - Andrénverken Nyheter.

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Keeping it local

28:e juni, 2016

Based in the small Swedish town of Smålandsstenar, sheetmetal and pressworking subcontractor Andrénverken knows what works best to stay competitive and win business in a high-cost economy.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description