30:e januari, 2015

Effektivare processer med uppgraderat affärssystem

Nu investerar vi i en uppgradering av vårt affärssystem. Det ger oss rätt förutsättningar att även i fortsättningen ligga i framkant som effektiv och pålitlig leverantör av plåtbearbetning i världsklass.

Vårt affärssystem, Jeeves, är ett verktyg som gör det möjligt att nå den effektivitet vi behöver i hela vår verksamhet för att klara våra åtaganden på bästa sätt. Just nu investerar vi i en uppgradering av systemet, vilket ger oss ännu bättre förutsättningar att arbeta effektivt.

Genom affärssystemet styrs och samordnas alla viktiga funktioner och processer i företaget. Vi utgår från en standard där vi gjort anpassningar för att rapportering och uppföljning ska stödja våra rutiner optimalt.

Med den aktuella uppgraderingen tillför vi ett antal nya funktioner som ökar tillgängligheten och säkerheten i informationsflödet. Med den senaste versionen får vi ett modernt stöd med ytterligare möjligheter att utveckla våra interna processer. Ett effektivare IT-stöd som stöttar vår interna organisation gör att vi blir starkare och effektivare som leverantör.

Våra kunder kan vara förvissade om att vi gör rätt saker i rätt tid, med en större säkerhet och styrning i våra projekt.

 

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description