29:e juni, 2016

Ny certifiering garanterar kvalitet

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Andrénverken står för plåtbearbetning i världsklass. Många av våra kunder är ledande leverantörer på världsmarknaden. Därför är det självklart för oss att alltid kunna erbjuda pålitliga leveranser av produkter som motsvarar förväntningarna.

Som ett led i arbetet med att kvalitetssäkra vår produktion har vi blivit certifierade enligt ISO 3834-2:2005. Standarden är ett internationellt kvalitetsstyrningssystem för företag som arbetar med svetsning.

Inom t.ex. kärnkraftsindustrin ställer man redan krav på certifiering enligt denna standard. Med ökande internationell konkurrens väntas även andra branscher följa efter. På Andrénverken väntar vi inte på krav utifrån, vi tar själva initiativ till effektiv kvalitetsstyrning.

Alla processer granskade

Styrningen enligt ISO 3834 omfattar konstruktion, materialval, tillverkning och kontroll. Under arbetet med certifieringen har inte bara rutiner kring svetsning, utan även våra övriga processer granskats.

Certifikatet anger att man granskat konstruktion och tillverkning av verktyg och stansade, bockade, svetsade och maskinbearbetade produkter samt montage och funktionsprov av produkter.

Alltid pålitliga leveranser

Med denna certifiering är vi tydliga med hur vår kvalitetskontroll fungerar. Leveranser av högsta kvalitet är förutsättningen för de långsiktiga kundrelationer med ledande industriföretag som vår verksamhet vilar på.  

ISO 3834-2 visar att vi har tekniskt kunnande på högsta nivå. Standarden är också utgångspunkten för löpande uppföljning och ytterligare förbättringar i verksamheten

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Keeping it local

28:e juni, 2016

Based in the small Swedish town of Smålandsstenar, sheetmetal and pressworking subcontractor Andrénverken knows what works best to stay competitive and win business in a high-cost economy.

Läs mer

Ny investering gör oss ännu starkare

4:e september, 2015

En ny fiberlaser som kompletterar vår maskinpark ger oss helt nya möjligheter till snabb, flexibel produktion. Det senaste tillskottet i vårt investeringsprogram är en Fiberlaser Electra.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description